NĖŠČIŲJŲ SPORTAS IR PASKAITOS ONLINE ⚠️⚠️

NĖŠČIŲJŲ SPORTAS IR PASKAITOS ONLINE ⚠️⚠️

💙 Sveikos, mielos nėštukės ir pagimdžiusios Mamos. Esu sertifikuota nėščiųjų ir gimdyvių trenerė, Mama, nėštukė su antruoju stebuklu. Ne vienerius metu giliniuosi į šią temą, būtent dėl to, kad pati pradėjusi lauktis suklusau. Kur yra visa informacija apie nėštumo sportą?

🤷‍♀️ Suvedus klausimų į “Google” supratau, kad man 9 mėnesių neužteks visai informacijai perskaityti.. Ėmiausi visų įmanomų mokymosi priemonių: akušerės, Amerikos koledžo medicinos kursai (ACOG), dulos, konsultacijos(FFB). Pagaliau, dabar galiu drąsiai sakyti, kad žinau kaip konkrečiai nėščioji ir gimdyvė moteris gali stiprėti, atsistatyti ar ruoštis natūraliam gimdymui. Visos žinios nugula į vientisą metodiką: MASTER MAMA . LT

💪 MM šiuo metu savo žinias ir dėmesį telkia į vieną iš sveikatingumo pamatinių vertybių – sveiką ir tvirtą kūną. Sveikas ir subalansuotas sportas, su giliomis žiniomis apie savo kūną, kvėpavimą, minčių kontrolę suteiks jums nuoseklų kelią į natūralų ir tikėtinai lengvesnį gimdymą, geresnį vaiko fizinį ir emocinį vystymąsi.

PAGALIAU ši ONLINE internetinė treniruočių ir paskaitų platforma JAU ČIA!

💯 Kodėl MasterMama.lt verta dėmesio?
Och… Neužtenka žodžių apsakyti kiek ten gėrio! Geriausiai apibūdina naudą pačios klientės. Mano nėštukių ir gimdyvių atsiliepimai geriausias paaiškinimas. Jos po gimdymo negali atsistebėti, kiek visa informacija ir pasiruošimas pravertė. Iš visų gimdyvių sulaukiu panašaus sakinio: “nežinau, Gerda, kaip būtų reikėję ištverti tokį gimdymą be kvėpavimo metodikų, minčių, kurias suteikei, o svarbiausia – ištvermės bei pratimų… Ačiū.”

💥 Po tokių komentarų neliko abejonių paleisti šią platformą ir dalintis žiniomis bei veikiančia metodika su visomis pasaulio nėštukėmis.

Tad jums ir tik jums visa mano širdis bei metų intensyvus metodinis darbas sukrenta į :
💛 gyva konsultacija ir kūno testavimas su trenere prieš pradedant treniruotes;
💛 10 paskaitų apie nėštumą ir fizinį pasiruošimą;
💛 40 treniruočių su detaliais paaiškinimais ir kokybišku vaizdu;
💛 bendruomenė su uždaromis paskaitomis, treniruotėmis, konsultacijomis
💛 nuolatinė komunikacija su kurso autore.

📢 Dabar su 40% NUOLAIDA! www.mastermama.lt