Aistė Krikštanytė-Stepaniukė / 31

Rekomenduoju 200 proc. J Kartais į treniruotes atsivedu ir savo vaikus ir savo pavyzdžiu rodau, kad sportuoti ne tik naudinga, bet ir smagu. Man šios treniruotės, kaip dovana sau.


Pas Gerdą sportuoju jau daugiau nei vieneri metai. Pradėjau sportuoti norėdama atsikratyti nugaros skausmų. Per visą treniruočių lankymo laikotarpį nugaros skausmai sumažėjo iki minimumo, o kūnas tvirtėja su kiekvienu mėnesiu. Be to, treniruotės padeda atsikratyti ir psichologinės įtampos.

Nuomonė apie trenerę:

Ji įkūnija tai, kuo gyvena – šilta siela nuostabiame kūne. Vedamos treniruotės man yra dvi savaitinės gyvenimo džiaugsmo valandos. Ir dabar, per treniruotes, didelį dėmesį skirdama teisingai pratimų atlikimo technikai,  niekada nepamiršta psichologijos ir meditacijos. Ji puikiausias geros nuotaikos ir optimizmo  pavyzdys. Kai žiūri į ją, supranti, kaip gera yra rasti savo gyvenimo kelią.

Nuomonė apie treniruotes:

Visų pirma, niekada nežinai, kokia treniruotė laukia atėjus, nes kiekvieną kartą jos skirtos skirtingiems kūno raumenims stiprinti, todėl jos nėra monotoniškos ir nuobodžios.  Antra, treniruočių metu naudojamos priemonės nesunkiai randamos ir namuose, todėl pratimus galima atlikti ne tik treniruočių metu. Trečia, kas mėnesį esam sveriamos ir atliekam jėgos pratimus, todėl galime sekti savo progresą ir sulaukiam trenerės patarimų, ką reikėtų keisti. Ketvirta, mes puikiai praleidžiam laiką ir pasidžiaugiam viena kitos pasiekimais.