Sveikata ir alkoholis

#SveikasKūnas

Rubrika #SveikasKūnas tai Master Your Body pažadas mūsų mylimiausiems klientams Naujųjų metų proga (taip, vis dar gyvename naujųjų metų rezoliucijomis). Šioje rubrikoje kiekvieną antradienį rasite po patarimą kaip teisingai ir ryžtingai rūpintis savo kūnų ir palaikyti jį sveiku.

Taigi patarimas #Vienas kaip išsaugoti kūną sveiku

  • Sumažinkite suvartojamo alkoholio kiekį arba visai jo atsisakykite. Jei iki šiol reguliariai vartodavote alkoholinius gėrimus, labai siūlome nedelsiant jų atsikratyti arba sumažinti iki labai minimalios dozės. Alkoholis pažeidžia organizmo ląsteles, sutrikdo organų funkcijas ir neigiamai veikia mūsų nervų sistemą. Alkoholio vartojimas gali sudaryti labai palankią terpę viršsvoriui kauptis.
  • Pasidaliname Lietuvos Sveikatos Mokslų Universiteto Klinikinės Ligoninės puslapiu ir straipsniu apie alkoholio vartojimo įtaką jūsų organizmui (http://mokymai.kaunoklinikos.lt/mod/page/view.php?id=595). Tikrai verta paskaityti, o dar labiau verta pasidaryti išvadas. Paveikslėlyje matote žalą, kurią žmogaus organizmui gali/padaro mūsų nesaikingai suvartotas alkoholis

#SveikasKūnas antradienis pasisako už suvartojamo alkoholio sumažinimą arba visai jo atsisakymą. Rūpintis savimi- paprasta ir verta.

Sekite rubriką #SveikasKūnas kiekvieną antradienį ir dalinkitės savo idėjomis komentaruose kaip palaikote savo kūną sveiku ir energingu šaltais sausio vakarais.
MASTER YOUR BODY linki jums būti laimingais, o jūsų grožiu ir sveikata pasirūpinsime mes.