10 veiksmingiausių žmogui žinomų natūralių antibiotikų


Obuolių actas

Českanas

Imbieras

Krienai

Habanero paprika

Oregano aliejus

Ežiuolė

Ciberžolė

Natūralus medus

Svogūnas


Antibiotikų atsiradimas medicinoje yra išgelbėjęs nesuskaičiuojamą kiekį gyvybių. Deja, šis išradimas toli gražu negali vadintis nepriekaištingu. Milijonai, gal net ir milijardai skiriamų antibiotikų kasmet padidino mūsų atsparumą jiems, tai yra vadiniama “super bug” (liet. atsparumas antibiotikams).

 

TAI KUR GI PROBLEMA?

“Super bug” paveiktas mūsų organizmas nereaguoja į mums įprastus antibiotikus, tai reiškia, kad antibiotikų veiksingumas išnyksta. Kol žmogus vystė metodus kaip panaikinti nenorimas bakterijas iš mūsų organizmo, tuo patys mūsų metodai atsisuko prieš mus. Šiandien mes privalome imtis rimtų priemonių spręsti antibiotikų atsparumo problemą, kad kartą ir visiems laikams būtume atsparūs tik tam, kam patys norime.

 

NAUJOJI BANGA NATŪRALIŲ PREPARATŲ

Daugybė žmonių norėdami kovoti su smulkiomis infekcijom ar mažinti antibiotikų atsparumą pradeda naudoti natūralius preparatus. Tačiau prieš išmetant visus antibiotikus iš namų reikėtų susipažinti kokio tipo natūralūs antibiotikai naudojami konkrečiom infekcijom gydyti.

Antibiotikai gydo nuo bakterijų, grybelių ar kaikurių parazitų, bet reikėtų turėti omenyje, kad antibitoikai negydo mūsų nuo virusų. Būtent dėl šios priežasties daktarai niekada neskiria mums antibiotinio gydomo virusinėms infekcijom ar gripui gydyti. Tokia pat taisyklė galioja ir natūraliems antibiotikams. Jei natūralius antibiotikus vartosite gydyti virusams- paprasčiausiai niekas neįvyks.

Labiau gilinantis į detales, antibiotikai yra skirstomi į dvi rūšis: antibakteriniai ir antibgrybeliniai. Kai tuo tarpu medicininiai antibiotikai yra tiek antibakterniai tiek antigrybeliniai tuo pačiu metu. Reikėtų turėti omeny, kad natūralios kilmės produktai dažniausiai turi konkretesnę funkciją. Taip pat rekomenduojame pasikonsultuoti su gydytoju apie konkrečius natūralius antibiotikus, kuriuos ruošiatės vartoti. Kiekvieno žmogaus organizmas yra individualus ir nepakartojamas mechanizmas, todėl nevertėtų aklai pasitikėti viskuo, ką perskaitote internete.

 

NATŪRALŪS antibakterinis ANTIBIOTIKAS

Antibakteriniai antibiotikai yra naudojami, norint įveikti E. Coli bakteriją (daugiau informacijos rastite paspaudę ant bakterijos pavadinim)o arba Salmonėles, ausų infekcijas, žaizdų infekcijas, H pilory (daugiau informacijos rastite paspaudę ant bakterijos pavadinim) ar gerklės streptokokas.

Obuolių actas

Českanas

Imbieras

Krienai

Habanero paprika

Oregano aliejus

Ežiuolė

Ciberžolė

Natūralus medus

NATŪRALŪS antigrybelinis ANTIBIOTIKAS

Antigrybelinis antibiotikas yra naudojamas gydantis Candida albicans (mieliagrybį), kojų tarpupirščių grybelis, odos išbėrimus ar grybelinę infekciją.

Obuolių actas

Imbieras

Krienai

Ciberžolė

Natūralus medus

Turėkite omenyje, kad kiti strapsniai gali siūlyti Jums kitus natūralius antibiotikus. Mūsų išrinktas dešimtukas yra mūsų nuomone lengviausiai randamas pardotuvėje ir efektyviausio naudojimo. Naikinkime savo atsparumą antibiotikams ir saikingai vartokime natūralius antibiotikus. Linkime, kad visi mūsų skaitytojai būtų sveiki ir energingi.

Daugiau detalesnės informacijos apie kiekvieną iš natūralių antibiotikų galite rasti šiame puslapyje (anglų kalba)