Moters mitybą ir įpročiai

KAS

Išskirtinis renginys moterims, merginoms, mamoms, kurios nori sužinoti daugiau apie tai kokia mityba tinkama kaip prie jos prirasti ir nuo ko pradėti ? 👐

 

Viena iš 7-pack įkūrėjų Ugnė atvyks į Kauną pasidalinti su moterimis visomis savo grožio ir sveikos šeimos principais ir būdais kaip galėtumėte to pasiekti ir jūs. 💪😍

APIE KĄ

Seminaras vyks diskusiniu būdu. Seminaro metu turėsite galimybę įsiterpti, klausti, diskutuoti kartu. Master Your Body vadovė / trenerė Gerda Danylaitė ir 7Pack atstovė Ugne Katelyniene diskutuos temomis kaip:

1
Moters mityba
> Koks yra sveikas maistas?
> Sveikos mitybos pagrindiniai principai.
> Maisto gamybos pagrindiniai principai.
> Mityba norint numesti svorį.
> Maisto kiekio principai.
> Maisto papildai (vitaminai moterims )

 

2
Mitybos įprotis
>Psichologiniai pokyčiai su sveika mityba
>Kur rasti motyvacija
>Kur apsipirkti
>Etiketės skaitymas
>Įprotis kartu su šeima.

 

3
Praktika
>Punktai ir būdai nuo ko pradėti jau šiandien, kad mitybos įprotis stiprėtų.
>Testas: kur yra spraga, kad neišeina sveikai maitintis [testas]

DIRBTUVIŲ BONUSAI

⭐ Mankštos gidas stipriam kūnui
⭐ 7-pack užkandžiai
⭐ Mitybos gidas 

 

 

 

Apie Ugnę

  Ugnė Katelynienė – ilgą laiką sporto ir sveikos mitybos šalininkė, kuri, būdama fitneso varžybų prizininkė, puikiai supranta tiek subalansuotos, tiek labai griežtos mitybos principus bei sporto ir mitybos sintezę iš savos patirties. Ji atstovauja kiekvieną moterį, kuri nori džiaugtis nepriekaištinga išvaizda, tačiau ir jaustis puikiai, todėl patiekalai tiksliai atitinka reikiamą makroelementų kiekį konkretiems rezultatams pasiekti, tuo pačiu yra skanūs ir išskirtiniai.

Sveikatingumas ir teisingi įpročiai

Sveika mityba – tai pilnaverčio ir sėkmingo gyvenimo pagrindas. Tai pagrindinis veiksnys, lemiantis gerą savijautą, nuotaiką, produktyvumą bei puikią išvaizdą. Mes esame tai – ką dedame į save. Tačiau kai įdarbiname į savo kasdienybę teisingus įpročius, padedančius laikytis nuolatinio plano, visa tai tampa sveikatingu gyvenimo būdu, kurio laikytis lengva ir natūralu. Sveikatingumas – tai sąmoningai atliekami maži kasdieniai veiksmai, kurie gydo kūną ir sielą ir leidžia gyventi pilnavertį laimingą ir prasmingą gyvenimą.

Kada? --- Kiek? 


Spalio 7 dieną - Šeštadienis 
12:00-15:00


Įprasta kaina: 
20 €
Su studento arba mokinio pažymėjimu arba Kūno Dizaino klientėms: 
15 €

Registracija

Čia!

Ugnės verslas - sveika mityba visiems

7pack

 Tai sveiką gyvenimo būdą propaguojančių, entuziastingų profesionalų komandos paruošti sveiko maisto rinkiniai kiekvienai dienai. Pagrindinė mūsų užduotis – padėti pamilti sveiką maistą, įrodyti, kad jis gali būti ne tik naudingas, bet ir skanus. Norime padėti jums išpažinti gyvenimo būdą, kai laikymasis režimo tampa paprastas, naudingas ir teikiantis malonumą.

Mūsų paslauga paremta principu, kad esame tai - ka dedame į save. Kad mityba daro įtaką mūsų laimei, karjerai, santykiams bei gebėjimui kurti. Mes tikime šviežiu maistu, paruoštu su meile ir rūpesčiu iš sveikų ir natūralių ingredientų. Sveikas maistas su 7pack – ne prievolė ir kančia, o noras ir malonumas.

7Pack dirba darbo dienomis ir pristato kiekvienos dienos maisto ruošinius tiesiai prie kliento durų. Prisitaikome prie jūsų poreikių, kokie jie bebūtų: nuolatinis intensyvus fizinis krūvis, laiko stoka dėl darbo reikalų, noras sulieknėti, priaugti svorio, poreikis valgyti sveikai ir skaniai, ar žinoti netgi reikiamų ir suvartojamų maistinių medžiagų kiekį. 7Pack pasirūpina, kad gautumėte visokeriopą naudą ir galėtumėte džiaugtis maistu.

Daugiau informacijos

El.paštu: gerda@masteryourbody.lt
Telefono numeriu: 868122576
Asmenine žinte : Gerda 

Registracija

Čia!